Skorstensfejerfirmaet Sunds

Skorstensfejerfirmaet Sunds ejes af Peter og Jan Sunds som driver firmaet på 3 generation. Peter og Jan har tilsammen over 75 års erfaring i faget, hvilket sikrer kunden en kompetent rådgivning. Der er desuden ansat 5 svende og kontordame på deltid.

For os er professionelt håndværk og god kundeservice altid i højsædet, og vores personale er uddannet inden for de nyeste teknikker. Vi bestræber os på altid at overholde vores aftaler, og vi anvender et online system, der informere vores kunder på sms eller mail.

Teamet i Skorstensfejerfirmaet Sunds

Når du får foretaget skorstensfejning, ventilationsrensning eller andet vil du møde en af vores nedenstående professionelle skorstensfejere.

peter.jpg

Peter Sunds

Anciennitet siden 1979
jan.jpg

Jan Sunds

Anciennitet siden 1983
rikke.jpg

Rikke Traasdahl Møller

Anciennitet siden 2004
nicolai.jpg

Nicolai Nielsen

Anciennitet siden 2004
christian.jpg

Christian Skau Jensen

Anciennitet siden 2010

Skorstensfejer Sunds er naturligvis medlem af Skorstensfejerlauget og er dermed underlagt laugets kvalitetssikringssystem, der er udarbejdet for at sikre, at lovgivningen overholdes, og at alle laugets medlemmer yder en god og kompetent service overfor kunderne, vi er også som laugs medlem forsikret op til 100 mio. hvis en skade skulle ske.

Vores hovedområde er skorstensfejning og brandpræventiv eftersyn samt alt der ligger inden for faget såsom energimålinger, vejledning samt kedel- og ovnrensning m.m.

Men vores speciale er ventilationsrensning, hvor vi har 30 år erfaring inden for alle former for anlæg, herunder vandrensning i restaurationsbranchen.

Miljø og sikkerhed er i højsædet i vores firma. Vi indsamler bl.a kundens sod så det kommer de rigtige steder hen til videre destruktion. Og vi har naturligvis det nødvendige sikkerhedsudstyr til alle arbejdsopgaver.